ما به شما غذاها و میان وعده‌های سریع و راحت را یاد می‌دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید.

آشپزی نوجوانانه| لقمه‌های تخم‌مرغی درست کنید

به گزارش فارس نوجوان، در سال تحصیلی، حتما بین ساعت درس خواندن، دلتان یک میان وعده خوشمزه می‌خواهد. ما به شما غذاها و میان وعده‌های سریع و راحت را یاد می‌دهیم که در کنار خانواده تهیه کنید. این قسمت: لقمه‌های تخم‌مرغی مواد لازم برای ۶ نفر: پودر سوخاری، حدود ۵۰ گرم/ تخم‌مرغ ۴ عدد درشت/ سفیده‌ تخم‌مرغ، ۴ عدد/ اسفناج خرد شده و پخته، ۳۰۰ گرم/ گوجه‌فرنگی خرد شده، یک عدد درشت/ پیاز خرد شده، یک عدد متوسط/ آرد، یک قاشق سوپخوری/ جعفری‌ ریز خرد شده، ۲ قاشق سوپخوری/ تخم خرفه، یک قاشق سوپخوری/ نمک دریا، یک‌چهارم قاشق چایخوری/ فلفل سفید، یک‌چهارم قاشق چایخوری. طرز تهیه: فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد گرم کنید و قالب شش‌تایی با گنجایش ۱۲۰ میلی‌لیتر را چرب کنید و پودر سوخاری بپاشید. حالا تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، باقیمانده‌ مواد لازم را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. اکنون مایه‌ای که آماده کردید را در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که تخم‌مرغ ببندد در فر بپزید. سپس لقمه‌های تخم مرغی را از فر درآورید و کنار بگذارید تا خنک شوند و آنها را برای پذیرایی، در ظرف مناسبی قرار دهید. برای ارتباط با ما به آی‌دی Farsnojavan@ در شبکه «شاد» پیام دهید؛ همچنین اخبار ما را در کانال فارس نوجوان در شبکه «شاد» به آدرس Fars_nojavan@ مشاهده کنید. پایان پیام/

نظر دهید